De bewoner van het lichaam kijkt ten lange laatste door het oog

van zijn ziel, glimlacht om de ernst van de droom. (Ton Müller)

Heb je interesse in één van volgende workshops, laat het me weten, dan kijk ik of er zich een groepje kan vormen.

 

Introductie in de dertienmanenkalender

De maya-astrologie geeft je een beeld van het pad van je ziel op aarde. Wat kom je hier leren? Wat is je innerlijke kracht? De Tzolkin, de heilige maya-kalender van 260 dagen, geeft ons de mogelijkheid om ons beter af te stemmen, te groeien en terug in contact te brengen met ons Goddelijke Zelf.

In een klein groepje (max. 5 deelnemers) worden de basisprincipes van de Tzolkin uitgelegd, zodat je er thuis zelf een ontdekkingsreis in kunt maken.

 

 

De 4 inzichten

Op een speelse en vreugdevolle manier integreren we de wijsheid van de Tolteken, om ons leven eenvoudiger en tegelijkertijd boeiend en gelukkig te maken. Een krachtig gebeuren in eenheid met al wat leeft.

 

1 – Wees onberispelijk in je woorden

Spreek met integriteit. Zeg alleen wat je meent. Vermijd het gebruik van woorden om jezelf tegen te spreken of over anderen te roddelen. Gebruik de kracht van je woorden om waarheid en liefde te brengen.

 

2 – Neem niets persoonlijk op

Niets wat anderen doen is omwille van jou. Wat anderen doen en zeggen is een projectie van hun eigen werkelijkheid. Als je immuun wordt voor de opinies en handelingen van anderen, zul je geen slachtoffer zijn van nodeloos lijden.

 

3 – Ga niet uit van veronderstellingen

Vind de moed om vragen te stellen en datgene wat je werkelijk wilt naar voren te brengen. Communiceer zo helder mogelijk, zo kan je misverstanden, verdriet en drama voorkomen.

 

4 – Wees steeds toegewijd

Doe op elk moment wat je kan op dat moment, doe alles met aandacht en vanuit liefde, en je zal zelfveroordeling, zelfverwijt en spijt voorkomen.